top of page
Donation Syros 2015

2023 Σύρος / Syros

Ισιδώρειο Ίδρυμα (1η  Δράση 2023– Σύρος) 


Για 8η συνεχομένη χρονιά, το «Bracelet for a Good Cause» στηρίζει σταθερά και ενισχύει ευπαθείς ομάδες που έχουν πραγματικά ανάγκη στο νησί της Σύρου. Έτσι, για το 2023, η σκέψη που γεννήθηκε ήταν να προσφέρουμε Χριστουγεννιάτικα γεύματα στο Ισιδώρειο Ίδρυμα.


Το Ισιδώρειο Ίδρυμα ιδρύθηκε, από τον Νικόλαο Ισίδωρο, το 1857, στην τοποθεσία Τρείς Ιεράρχες της Ερμούπολης Σύρου. Μετρά 159 χρόνια λειτουργίας με πολυσήμαντη συνεισφορά εντός και εκτός της Σύρου και είναι ένας Οργανισμός μη κερδοσκοπικός, ενώ ο σκοπός του είναι ανθρωπιστικός.


Ευχαριστούμε όλους τους ανθρώπους που συνεργάστηκαν μαζί μας και συντόνισαν την παραλαβή των γευμάτων  και ευχόμαστε σε όλους Καλά Χριστούγεννα με μια ευχή.

Ευχαριστούμε επίσης θερμά, όλους εσάς που αγοράσατε το «Bracelet for a Good Cause» και στηρίξατε την προσπάθειά μας.

 

 

Στέγη Ανηλίκων και Εφήβων Σύρου (2η Δράση – Σύρος)


Για 8η  συνεχόμενη χρόνια το "Bracelet for a Good Cause" επιμένει στην προσπάθεια να ενισχύει κάθε Χριστούγεννα με τον δικό του τρόπο τους ανθρώπους του νησιού μας, που έχουν τη μεγαλύτερη ανάγκη . Έτσι λοιπόν και φέτος σε συνεργασία με τη Στέγη Ανηλίκων και Εφήβων Σύρου πραγματοποίησε γεύματα για τα Χριστούγεννα για τα παιδία που στεγάζονται εκεί.


Η Στέγη Ανηλίκων και Εφήβων Σύρου επί 26 συναπτά έτη αποτελεί φάρο Ελπίδας και χαράς χιλιάδων παιδιών στο νησί της Σύρου. Περισσότερα από 700 παιδιά, δέχτηκαν και συνεχίζουν να δέχονται μια μεγάλη και τρυφερή αγκαλιά απο την ”μητέρα” Στέγη και την τότε εμπνεύστρια  κ. Μαρία Κυδωνιέως-Φωστέρη, επιμελήτρια ανηλίκων – κοινωνική λειτουργό. Ένα τρυφερό βλέμμα, μια καλή κουβέντα, το σπιτικό φαγητό, μια θέση στο οικογενειακό τραπέζι, στιγμές χαλάρωσης, την αίσθηση της ασφάλειας αλλά και της γνώσης και της εκπαίδευσης.


Ευχόμαστε να συνεχίσει το έργο αυτό που είναι πολύ σημαντικό στις μέρες μας. 





34 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page